Limburg

Limburg

Hasselt

Profundo kadert hier in de jaarlijkse Open Gebedshuizendag in Limburg. Samen met de Dienst Gelijke Kansen en het Agentschap Integratie en Inburgering organiseert ORBIT vzw een staptocht langs diverse religieuze en levensbeschouwelijke gemeenschappen zoals de Badr moskee, Heilig Hart Kerk en Vrijmetselaarsloge. Er is aandacht voor stilte binnen een afsluitende meditatie.

Save the date: 31 mei 2020 (geannuleerd)

Genk

De Dienst Diversiteit en Gelijke Kansen neemt het initiatief om aan te sluiten bij de Open Gebedshuizendag in Limburg. Ook hier is er elk jaar een staptocht langs de religieuze en levensbeschouwelijke gemeenschappen.

Save the date: 31 mei 2020 (geannuleerd)

Meer informatie via diversiteit@genk.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s